The Provisional Track Schedule for the Michelin® Australian Motorcycle Grand Prix 2017 has been released, with plenty of action to keep you entertained.

Please note, the Provisional Track Schedule is subject to change as required.

Sync to Calendar

Friday 20 October 2017 - Provisional Track Schedule*

Time Activity 
08:00 Gates open to public
07:55-08:15 Phillip Island Championship Rd 3 Superbike Practice (20 min)
08:25-08:45 Supersport 300 Practice (20 min)
08:55-09:15 Phillip Island Championship Rd 3 Superbike Qualifying (20 min)
09:20 Medical Inspection
09:30 Track Inspection
10:00-10:40 Moto3™ Free Practice 1 (40 min)
10:55-11:40 MotoGP™ Free Practice 1 (45 min)
11:55-12:40 Moto2™ Free Practice 1 (45 min)
12:55-13:15 Supersport 300 Qualifying (20 min)
13:30-13:50 Phillip Island Championship Rd 3 Superbike Race 1 (10 laps)
14:10-14:50 Moto3™ Free Practice 2 (40 min)
15:05-15:50 MotoGP™ Free Practice 2 (45 min)
16:05-16:50 Moto2™ Free Practice 2 (45 min)
17:05-17:20 Phillip Island Championship Rd 3 Superbike Race 2 (8 laps)
17:25-17:35 Aerial Activity (10 min)
17:40-17:55 Supersport 300 Race 1 (8 laps)
19:00 Gates closed to public

*Provisional Track Schedule is subject to change as required.

Saturday 21 October 2017 - Provisional Track Schedule*

Time Activity 
08:00 Gates open to public
08:55-09:10 Phillip Island Championship Rd 3 Superbike Race 3 (8 laps)
09:20 Medical Inspection
09:30 Track Inspection
10:00-10:40 Moto3™ Free Practice 3 (40 min)
10:55-11:40 MotoGP™ Free Practice 3 (45 min)
11:55-12:40 Moto2™ Free Practice 3 (45 min)
12:50-13:20 Track Activity (30 min)
13:20-13:30 Aerial Activity (10 min)
13:35-14:15 Moto3™ Qualifying (40 min)
14:30-15:00 MotoGP™ Free Practice 4 (30 min)
15:10-15:25 MotoGP™ Qualifying 1 (15 min)
15:35-15:50 MotoGP™ Qualifying 2 (15 min)
16:05-16:50 Moto2™ Qualifying (45 min)
17:05-17:35 Track Activity (30 min)
17:40-17:55 Supersport 300 Race 2 (8 laps)
19:00 Gates closed to public

*Provisional Track Schedule is subject to change as required.

Sunday 22 October 2017 - Provisional Track Schedule*

Time Activity 
08:00 Gates open to public
09:00-09:20 Supersport 300 Race 3 (8 laps)
09:35-09:55 Phillip Island Championship Rd 3 Superbike Race 4 (8 laps)
10:00 Medical Inspection
10:00-10:15 Aerial Activity (15 min)
10:10 Track Inspection
10:40-11:00 Moto3™ Warm-Up (20 min)
11:10-11:30 Moto2™ Warm-Up (20 min)
11:40-12:00 MotoGP™ Warm-Up (20 min)
12:05-12:10 Supersport 300 Podium Presentation (5 min)
12:05-12:25 Track Activity (30 min)
12:15-12:20 Phillip Island Championship Rd 3 Superbike Podium Presentation (5 min)
12:25-12:40 MotoGP™ Riders' Parade
12:45 Pit Lane opens – Moto3™
13:00-13:45 Australian Moto3™ Grand Prix (23 laps)
13:50 Track Inspection
14:05 Pit Lane opens – Moto2™
14:20-15:05 Australian Moto2™ Grand Prix (25 laps)
15:25-15:35 Aerial Activity
15:30 Track Inspection
15:40 Pit Lane opens – MotoGP™
15:48-15:55 Aerial Activity
15:51-15:53 National Anthem
16:00-16:45 Michelin® Australian Motorcycle Grand Prix 2017 – MotoGP™ (27 laps – 120.1km)

*Provisional Track Schedule is subject to change as required.

Latest News

  • 100 DAYS UNTIL THE WORLD'S BEST DESCEND ON THE ISLAND

    In just 100 days, the world’s fastest riders will descend on the iconic Phillip Island Grand Prix Circuit for the Michelin® Australian Motorcycle...
    Read More
  • THE ISLAND UPGRADES FOR THE ULTIMATE FAN EXPERIENCE

    Every MotoGP™ fan loves an Island getaway. But this year there’s even more to look forward to with exciting new upgrades to the Phillip Island...
    Read More
  • MARQUEZ MAKES IT EIGHT ON THE TROT

    Marc Marquez's peerless form at Sachsenring has continued as the Spaniard bagged his eighth straight victory at the German circuit on July 2 – but...
    Read More
  • WILL MARQUEZ CONTINUE HIS SACHSENRING DOMINATION?

    World MotoGP™ champion Marc Marquez and the Sachsenring circuit in Germany have a serious thing going on. The Spanish firebrand has won every race...
    Read More

Follow the Action